O vysvedčení a podpore talentov

👉Dĺžka čítania: > 1,5 min

👉Téma: čo vďaka práci VA môžem žiť

Tento týždeň som mala trochu časový zhon. Možno už viete, že môj muž má víkend v pondelok a v utorok (preto je práca VA pre mňa vykúpením), mám o tom aj video. Môj muž chcel v utorok kupovať novú posteľ, čo mi spôsobilo taký časový sklz, že som úplne zabudla, že sa rozdávali vysvedčenia. Keď som sa to dozvedela, vynoril sa starý vzorec, ktorý vo mne spustil stres, aké známky budú mať. 🤯 Lenže naša montessori škola nemá známky🙈.

Kto má pozná, vie, že som na jednotky a dobrý prospech bola kedysi veľmi zaťažená. Netlačili ma rodičia, sama som dôverovala systému, ktorý bol pre nás nastavený (a mala som výborných učiteľov). Niektorých spolužiakov som si svojím perfekcionizmom až znepriatelila, čo ma dodnes mrzí.

👩‍❤️‍👨Ešte keď sme s manželom randili, vravela som mu, že moje deti do normálnej školy nepôjdu. Neviem, odkiaľ to vtedy zo mňa vychádzalo, ale vďačím si, že som svojej intuícii dôverovala.

Keď sme ich do školy prihlasovali, nevedela som, z čoho ju budeme platiť. Mala som biorezonančnú prevádzku s tatinom, tancovala som na akciách, začala som učiť angličtinu a popri tom som školila virtuálne asistentky. Potom prišla pandémia a ostal mi jeden job – ten za počítačom. Stalo sa, ako sa malo a ja som dostala ponuku pracovať ako VA pre Katku Runu, čo mi okrem mnohých iných prínosných vecí umožňovalo platiť deťom školu.

„Kde je vôla, tam je cesta.“

🎁Dnes máme veľký dar. Úžasné učiteľky v škole, o akej som ani nesnívala. Niekto by našu Vilmu mohol označiť za náročnú, mňa fascinuje, ako sa na svoju misiu na tejto planéte pripravuje a podporné prostredie v škole aj doma spôsobuje, že táto mladá žena sebavedomo kvitne. Pretože v nej vidíme to najlepšie. Podporujeme jej dary a talenty a kultivujeme to, čo jej v živote môže len pomáhať. Nemáme tresty ani žiadne iné vynucovacie prostriedky. Podarilo sa mi to!

💪Podarilo sa mi to aj vďaka práci, ktorú robím. Či už naše VA alebo svojich klientov, ľudí okolo seba podporujem v ich daroch, talentoch a v sebarealizácií. Takej, vďaka ktorej môžu vytvárať svoju realitu v súlade so svojimi hodnotami.

Pretože práca VA nie je len o tom – pracovať z domu, slobodne, zarábať cash… Ale aj o porozumení sebe, o vytváraní si takého pracovného prostredia, ktoré mi je príjemné. O vytváraní si takej reality, akú chcem žiť.

Ďakujem, že môžem.